Home

Welkom

Het Alexander Technique Centre Amsterdam wordt geleid door Tessa Marwick en Paul Versteeg. Zij trainen al 26 jaar Alexander Techniek leraren. De opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging van Leraren in de Alexander Techniek (NeVLAT), de Britse Society of Teachers of the Alexander Technique (STAT) en de koepelorganisatie Alexander Technique Affiliated Societies (ATAS).

Paul en Tessa brengen met een toegewijd team van leraren ook hun jarenlange ervaring mee als performers, regisseurs en opleiders in de internationale wereld van theater, dans, muziek, sport, onderwijs en wetenschap. Samen hebben zij een dynamisch opleidingscentrum gecreëerd dat een open, veilige omgeving biedt voor zowel de lerarenopleiding als de privépraktijk. en andere cursussen

Nieuws

Na de zomervakantie, vanaf 13 September 2021:

  • Is het mogelijk om de opleiding voor één of meerdere dagen te komen bezoeken, waarbij je deelneemt aan alle lesactiviteiten (kosten: 60 euro per dag).
  • Heb je interesse in een meer frequente en intensieve omgang met de Alexandertechniek, dan is het ook mogelijk om als student gedurende drie of vier dagen per week mee te draaien op de lerarenopleiding tijdens een blok van zes weken of een trimester van twaalf weken (afhankelijk van beschikbaarheid).
  • Er kunnen privé lessen geboekt worden bij Paul en Tessa op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 18.00 (zie ook prive praktijk).
Paul & Tessa
De Alexander Techniek

 ...is een eenvoudige en praktische methode om gemakkelijker en effectiever te functioneren in al onze activiteiten. Het legt een fysieke en mentale basis voor gezondheid en welzijn en zorgt voor een betere ademhaling, coördinatie, balans en spiertonus. Alexander Techniek is een intelligente manier om lichamelijke problemen op te lossen en de bewegingsvrijheid te vergroten. Lees meer