Home

Welkom

Het Alexander Technique Centre Amsterdam, geleid door Tessa Marwick en Paul Versteeg, ligt midden in het historische stadscentrum van Amsterdam. Hier trainen zij al meer dan vierentwintig jaar aankomende leraren in de Alexandertechniek. De opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging van Leraren in de Alexander Techniek (NeVLAT), de Britse Society of Teachers of the Alexander Technique (STAT) en de koepelorganisatie Alexander Technique Affiliated Societies (ATAS).

Paul en Tessa brengen met een toegewijd team van leraren ook hun jarenlange ervaring mee als performers, regisseurs en opleiders in de internationale wereld van theater, dans, muziek, sport, onderwijs en wetenschap. Samen hebben zij een dynamisch opleidingscentrum gecreëerd dat een open, veilige omgeving biedt voor zowel de lerarenopleiding als de privépraktijk.

Paul & Tessa
Alexandertechniek

 is een simpele, praktische methode om onze dagelijkse activiteiten soepeler en effectiever te maken. Het legt een fysieke en mentale basis voor gezondheid en welzijn en zorgt voor een betere ademhaling, coördinatie, balans en spiertonus. Alexandertechniek is een intelligente manier om lichamelijke problemen op te lossen en de bewegingsvrijheid te vergroten. Lees meer