links

Andere cursussen en lesmogelijkheden

Belangstellenden voor wie het programma van de volledige lerarenopleiding te intensief is, bieden we ook andere mogelijkheden om zich in de Alexandertechniek te verdiepen:

  • Je bent welkom om de opleiding voor één of meerdere dagen te komen bezoeken, waarbij je deelneemt aan alle lesactiviteiten. Kosten: 60 euro per dag.
  • Heb je interesse in een meer frequente en intensieve omgang met de Alexandertechniek, dan is het ook mogelijk om als student gedurende drie of vier dagen per week mee te draaien op de lerarenopleiding tijdens een blok van vijf weken of een trimester van tien weken (afhankelijk van beschikbaarheid). Op die manier kun je voor je eigen plezier, ontwikkeling en welzijn met de Alexandertechniek werken zonder dat je jezelf vastlegt op het volgen van de volledige lerarenopleiding. Mocht je in de toekomst toch de driejarige opleiding tot leraar in de Alexandertechniek willen volgen dan wordt deze lesperiode met de verplichte 1600 opleidingsuren verrekend.

Nieuwe studenten kunnen op elk moment van het jaar starten, maar bij voorkeur aan het begin van een trimester; kijk hiervoor in het jaarrooster.

Paul & Tessa